Ylitorniolle käy matka

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser matkaa lauantaina Ylitorniolle paikallisen Et-po:n vieraaksi.

– Joillekin ehkä vähän yllätyksenä tällä hetkellä piikki paikalla on Ylitornion ylpeys, mutta jos katsoo menneitä vuosia niin siellähän joukkue on keikkunut joka vuosi, melko mielenkiintoinen on kyllä tämä tämän vuoden kakkonen kun tuntuu että kaikki voi voittaa kaikki, miettii manageri Tommi Bergman.

KiLa ja Etpo eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet mutta Laserin viime viikonlopun otteet ovat tuoneet uskoa että peli aukeaisi ja maalinteko ongelmat olisivat menneen talven lumia.

– Meillä on ongelmia maalinteossa ollut, mutta viime viikonloppuna ainakin viimeisen 7minuutin aikana äijät onnistuivat hyvällä prosentilla, joten tietenkin on toivottavaa että se jatkuisi ja muutenkin usko omaan tekemiseen löytyisi, kommentoi Tommi.

Ottelu suorana netissä

Kiekko-Laser::n 4 seuraavaa vierasottelua tulee suorana netissä.

– Hyvä yhteistyökuvio saatiin tähän rakennettua ja nyt nähdään minkä verran katsojia ottelut kiinnostaa ja sitten mietitään jatkoa, taustoittaa Bergman ja lisää, palvelu on ilmainen, koska haluamme tarjota yleisölle kattavaa palvelua vierasotteluiden osalta.

Ottelu alkaa lauantaina klo 16.00 Ylitorniolla.

Live