Vieraita Raahesta

Siirry uutisarkistoon

Sunnuntaina kotiotteluun Kiekko-Laserin vieraaksi Oulunsaloon saapuu viime kauden Suomisarjajoukkue Raahe-kiekko.

-Rutinoitunut jengi, jolla ainakin pari korkeatasoista kenttää, lisättynä hyvällä maalivahtipelillä, niin kyllä täyden päivätyön meiltä vaatii jos meinataan että pisteet jäävät kotiin, miettii manageri Tommi Bergman ja jatkaa, viime sunnuntain nöyryytys Kemissä luulisi tuovan joka äijälle sellaisen herätyksen että tajuttaisiin missä mennään ja kuinka kova sarja tämä oikeasti sarja on, oli sitten vastassa kuka vain.

Raahe on hyvässä voitto putkessa, jonka viime viikonloppuna sai kokea Kuusamon Pallokarhut.

-Toivotaan että raahelaisilla on hyvänolon tunnetta puserossa, viime pelin jälkeen. Meillä on muutamia poissaoloja mutta uskon kyllä että jalkeille saadaan sellainen joukkue mikä taistelee täysin voitosta, lopettaa Tommi.

Tervetuloa sunnuntaina klo 15.00 Oulunsaloon.