Vahvistuksia rosteriin ja pitkäaikaispotilas

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser on solminut uusia pelaajasopimuksia.

Mukaan liittyivät puolustaja Veikko Tölli, maalivahdit Janne Mehtälä ja Roope Jaakola, hyökkääjät Ville Lappalainen, Ville Hälikkä ja Joonas Alasaarela.

-Ensinnäkin ikävältä puolelta, Hyryn Joni on poissa rosterista vuoden vaihteeseen saakka olkapääleikkauksen vuoksi, harmittelee manageri Tommi Bergman ja jatkaa, uusia miehiä ja tärkeille paikoille on tullut useita, veskaripuoli alkaa näyttää hyvältä kun saimme siihen Kiekko-Karhuista saapuva Mehtälän Jannen ja jota tukee, Myllyniemen ja Widerholmin lisäksi, Haapavedeltä tuleva nuori Roope Jaakola, pakkipuolelle ikänsä harrastesarjoissa pelannut Veikko Tölli, RB Oulun kaukismiehistöstä tuleva kokenut ja värikäs Ville Hälikkä sekä Vaasan Sportista saapuva vikkelä Joonas Alasaarela, mielenkiintoisia äijiä, todella erilaisista lähtökohdista, lopettaa Bergman.